Wat is een Sexschommel? – Ontdek nieuwe posities

Stel je voor: een seksschommel die niet alleen je slaapkamerdeur, maar ook de deur naar een heel nieuw niveau van passie en plezier opzwaait! Verschillende studies bevestigen het al: een seksschommel kan wonderen doen voor je seksleven. Dus als je klaar bent om jezelf te lanceren in de spannende wereld van sexschommelposities, bereid je dan voor op de meest sensationele ervaringen die je je maar kunt voorstellen!

Een Seksschommel – De Vrolijke Variatie in je Leven

Net zoals een gezelschapsspel of een goed boek, kan een seksschommel een vleugje, variatie en avontuur toevoegen aan je persoonlijke leven. Het gaat niet alleen om de naam; sommigen noemen het ook wel een ‘lovesling’ of een ‘plezierschommel’.

Het is heel normaal om naar nieuwe en spannende manieren te zoeken om wat meer passie in je leven te brengen. Zeker als de routine zijn intrede doet en de sex saai begint te worden. Dan kan een beetje verandering wonderen doen. En als je op zoek bent naar zulke opties, kan een ‘sexschommel’ wel eens een leuke keuze zijn.

Jij en je partner kunnen met deze seksschommel serieus nieuwe en wilde dingen proberen. Veel van de posities die dit in je seksleven brengt, zijn onmogelijk voor je om op je bed na te bootsen. Veel van de houdingen en bewegingen die je ermee kunt uitproberen, bieden een frisse draai aan jullie quality Time.

Waar is een seksschommel van gemaakt?

De meest voorkomende materialen die hierin worden gebruikt, zorgen voor comfort en ondersteuning. De dragende banden zijn gemaakt van sterk nylon, vergelijk het met het materiaal van bijvoorbeeld een autogordel. De delen die in contact komen met je lichaam zoals de beenhouders en het schommelstoeltje zijn vaak van zacht materiaal gemaakt voor een ontspannen ervaring. Comfort en ontspanning zijn bij de door ons geteste schommels van wezenlijk belang.

En als je iets nog relaxter zoekt, misschien is dan een hangmat-stijl schommel iets voor jou. Ideaal voor diegenen die willen liggen en ontspannen terwijl ze de wereld vanuit een ander perspectief bekijken.

Dus, als jij en je partner klaar zijn voor wat vrolijke en speelse tijd samen, overweeg dan de toevoeging van een beetje schommelplezier. Het is een unieke manier om samen te lachen, te ontspannen en te genieten van jullie tijd samen!

Hoe gebruik je een seksschommel?

Net zoals bij alle goede dingen in het leven, moet je wat werk steken in de basis van je nieuwe en verbeterde sekservaring. Het eerste is beslissen waar je je seksschommel wilt ophangen. De standaard en goedkope manier is aan een deur of een plafond. Wij vinden het plafond de beste keuze en deze geeft je ook de meeste vrijheid in je posities.

Plafond of deur?

En het plafond is een veel betere en veiligere optie vergeleken met de deur. Maar voor een plafond heb je wel een plafondhanger nodig. Het hele systeem is erg stevig en robuust, dus je hoeft niet heel slank of een model te zijn om je seksuele ervaring met dit speeltje te verbeteren. De meeste deuren die tegenwoordig worden toegepast in de woningbouw. zijn hol van binnen, yes indeed dat hebben we al ondervonden toen Ik met mijn 10 cm lange stilettohak dwars door de deur ging. Oepsie! Daarbij zijn de deuren in Nederland in vergelijking met de rest van Europa aanzienlijk hoger.

Als een plafond of deuren niet jouw ding zijn, kun je altijd een metalen frame ervoor krijgen. Maar je moet wel ruimte ervoor hebben in je slaapkame of misschien je geheime sekskelder. De constructie voor zo’n frame lijkt op die van een tuinschommel.

Zodra de seksschommel is opgezet en klaar is om verkend te worden, moet een van de partners op de schommel gaan zitten. Hoewel bijna alle schommels beensteunen hebben om de benen te spreiden, ondersteunen sommige zelfs de rug. De speelmaat in de schommel kan zich overgeven aan jouw genade en genieten!

Uiteraard vereist het volledig vastgemaakt en praktisch vastgebonden zijn vertrouwen in de seksuele partners. Hoewel dat de basis is van elke solide seksuele of liefdesrelatie, is het nog veel belangrijker bij de seksschommel, aangezien alle controle bij de vrije partner ligt.

Je zult openstaan voor een hele nieuwe wereld van seksspelletjes variërend van vaginale tot orale penetratie. Maar afhankelijk van hoe creatief je wordt, kun je spierkracht veel uitmaken. Je zou zelfs gemotiveerd kunnen raken om in vorm te komen om nieuwe seksschommelposities te ervaren waar je eerder niet aan dacht.

De vijf beste Seksschommels

Verschillende mensen hebben verschillende behoeften die ze willen dat de sexschommel vervult. Terwijl sommigen misschien houden van een ruigere behandeling, willen anderen misschien gewoon gewichtloos zijn in een comfortabele ruimte. Elke “lovesling” is ontworpen voor verschillende behoeften.

Om de juiste seksschommel voor jou te kiezen, houd je behoeften in gedachten en bekijk onze 5 beste keuzes voor jou:

1. Seksschommel Voor Aan de Deur

 • Makkelijk te gebruiken
 • Past op een deur tot 2.20 m
 • Stevig materiaal
 • Verstelbaar
 • Comfortabel
 • Kleur: Zwart

2. Deluxe vrijhangende sexschommel

 • Multifunctionele schommel
 • Belastbaar tot 150 kilo
 • Extra zachte en brede riemen
 • Incl. ophangsysteem
 • Kleur: Zwart

3. Deluxe vrijhangende sexschommel

 • Nylon licht en duurzaam
 • Ondersteunt tot 300 kg
 • Verwijderbare stijgbeugels
 • Inclusief karabijnhaken
 • Compatibel met schommelframe
 • Kleur: Zwart

4. Yoga smart love swing

 • Nylon licht en duurzaam
 • Ondersteunt tot 150 kg
 • Verwijderbare stijgbeugels
 • Inclusief karabijnhaken
 • Met springveren voor meer comfort
 • Kleur: Zwart

4. Whipsmart love swing Sexschommel

 • Nylon en staal
 • Ondersteunt tot 180 kg
 • Verstelbare stijgbeugels
 • Inclusief karabijnhaken
 • Met springveren voor meer comfort (let op belastbaar tot 90 kg)
 • Kleur: Zwart

Wat maakt een sexschommel zo fantastisch?

Je hebt geen idee hoeveel je liefdesleven kan profiteren van de toevoeging van een “liefdesschommel”. Ze stellen jou en je partner in staat om een veel intensere anale of vaginale penetratie te ervaren. Dus je zult veel langere en adembenemende orgasmes hebben wij vinden het een hele fijne aanvulling op ons sexleven.

Wanneer je verschillende seksuele posities probeert tijdens de gemeenschap, realiseer je je dat deze flexibiliteit en spierkracht vereisen. Niet iedereen kan gecompliceerde seksuele posities lang volhouden zonder een pauze te moeten nemen.

Seksschommels stellen je in staat te compenseren voor wat je mist aan fysieke capaciteit en ondersteunen mensen met spierziekten of lichaamsstijfheid. Dus ongeacht je fysieke capaciteit, kun je een bevredigend en vervullend seksleven ervaren.

Er is altijd een kans dat je partner of jij, om die reden, gewoon te lui zijn om nieuwe posities te verkennen. Nou, de seksschommel is jouw uitweg uit al het zware tillen en andere onaangename zaken gerelateerd aan een actief seksleven.

De partner op de schommel is volledig comfortabel en volledig ondersteund. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van een buitengewone seksuele ervaring op een ontspannen manier.

Sensationele spannende sexSchommel posities

Voor de beste stimulatie moet je nieuwe en pittigere spannende schommelposities proberen. Vooral als je op zoek bent naar dom-sub romantiek, moet je een trucje of twee kennen.

Je moet weten wat je echt wilt om te weten welke sekspositie het beste voor je is. Je kunt de riemen en stijgbeugels van de lovesling” aanpassen aan de positie die je gaat gebruiken. Hier zijn enkele van de veelvoorkomende en stimulerende schommelposities die je kunt proberen:

De sexschommel aan de deur:

Deuren kunnen fantastische plekken zijn om je schommel (allleen laat je megahakken dan uit) aan op te hangen. Als je partner met de juiste ondersteuning aan de deur hangt, kunnen jullie geslachtsdelen op één lijn liggen voor de meest plezierige seksuele ervaring.

Een van de meest stimulerende deurseks posities is de “zeer toegewijd aan jou” positie. Hoewel je voor deze positie meer vertrouwen nodig hebt dan voor elke andere positie, zal de partner in de sling ongeëvenaard seksueel genot ervaren.

De partner in de sling wordt opgehangen met alleen de knie- en polsbandjes. En wordt ook nog eens geblinddoekt. Ze hebben dus geen andere keuze dan je bevelen op te volgen, want ze zitten gevangen en kunnen niets zien! Hmmm, wij zijn gek op deze positie.

De Yoga schommelposities

Yoga schommelposities zijn geïnspireerd op de balans en flexibiliteit die je kent van Yoga. Bij de standjes kunnen beide partners op de schommel of slechts één partner. Deze factoren maken de posities seksueel nog bevredigender.

De “Chandelier Swing” is een van de beste yoga seksstandjes. Hierbij zit de mannelijke partner vastgebonden in de schommel terwijl de vrouw bovenop zit en beiden schommelen, terwijl de vrouw de mannelijke partner berijdt. Inderdaad alsof er een grote kroonluchter in de ruimte bungelt.

Een andere extreem opwindende seksuele positie is “Het Magische Tapijt”. Dit is een orale sekspositie waarbij de ene partner in de schommel ligt en de andere partner met het hoofd tussen de benen staat en voorover buigt naar het kruis. Beide partners ervaren gewichtloze orale seks in de lucht.

Seksschommelposities in de slaapkamer

Er is geen seksstandje dat je niet kunt namaken met de sexchommel in je slaapkamer. Het “doggy style” equivalent van de seksschommel staat bekend als de “rode kamer”. De vrouwelijke partner wordt met de buik vastgebonden in de schommel met haar benen ook vastgebonden.

Terwijl de vrouwelijke partner de stang aan de voorkant vastpakt, is de mannelijke partner vrij om te bewegen en geeft de vrouwelijke partner golven door de ruggengraat terwijl ze wordt gepenetreerd.

Een andere opwindende positie is de “Fidget Spinner”. De man ligt neer terwijl de vrouw in de lucht hangt met haar knieën en bovenlichaam vastgebonden in de schommel. Dit standje is er wel eentje voor zeer ervaren gebruikers van een seksschommel. Je moet er namelijk wel even voor oefenen.

Terwijl de man de vrouw penetreert, wordt ze 360 graden gedraaid met de penis in haar. Je hebt hier een draaiende schommel voor nodig, maar de stimulatie die je krijgt is buitenaards, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Maak je liefdesleven onweerstaanbaar

Je moet de bevrediging van de seksuele behoeften van je partner zien als iets wat je hem of haar verschuldigd bent in het kader van je echtelijke rechten. Seks gaat niet over elke dag dezelfde penetratie alleen om voortplanting. Het is veel meer dan dat, en bevrediging zou belangrijker moeten zijn dan voortplanting.

Een gelukkig koppel doet er alles aan om elkaars seksuele ervaring te verkennen en te verbeteren. Ze maken het leuker en aangenamer door alle mogelijkheden te verkennen. Je bent zelfs voldoening verschuldigd aan elke partner met wie je seks hebt, zelfs terloops!

Seksschommels zijn een gemakkelijke manier om de vermoeidheid van weg te nemen waarmee je te maken kunt krijgen bij nieuwe en ingewikkelde seksstandjes. Wij vinden een seksschommel een must have gadget voor ons sexleven en zouden deze toy niet kunnen missen. Seksschommels kunnen je seksleven onweerstaanbaar maken, vooral voor BDSM-partners.

1 gedachte over “Wat is een Sexschommel? – Ontdek nieuwe posities”

Plaats een reactie