EasyToys adventskalender 2023

De meest opwindende Easytoys adventskalender van Nederland is dit jaar verkrijgbaar bij EasyToys. Wees echter snel, want de editie van 2022 was in enkele weken uitverkocht – deze zeer bijzondere en een beetje ondeugende adventskalender. Dit is absoluut niet zonder reden, en ik zal je vertellen waarom. Dat worden warme nachten dus zet de verwarming alvast wat lager.

Unboxing de easytoys adventskalender 2023


Achter de 24 vakjes van deze adventskalender van EasyToys vind je alles voor een opwindende en warme kerst. Wij raden je aan om deze leuke adventskalender die best in best grote doos komt een leuke plek te geven, je slaapkamer. De kille decembernachten zullen dankzij de plezierige en vooral prikkelende inhoud aanzienlijk warmer aanvoelen.

De specs

24 spannende speeltjes voor in de slaapkamerType: Adventskalender
werkt op 2 x AAA (van die dunne) batterijenAfmetingen: Mega, past niet in je nachtkastje
Meerdere elektrische speeltjes voor hem en haargewicht: Zwaar
Alle speeltjes zijn natuurlijk bodysafe en veilig in gebruikGlijmiddel en toycleaner inclusief
De nieuwste toys van 2023Kleur: De adventskalender is donkerrood met zilveren opdruk

Wat zit er in de adventskalender van Easytoys?

Easytoys Adventskalender

Bij deze kalender ga ik niet te veel onthullen, het moet immers een verrassing zijn en vooral spannend blijven. Wat wel duidelijk is, is dat je met deze kalender zeker geen miskoop doet. De waarde van alle producten ligt ruim boven de aankoopprijs. Als je namelijk alle producten afzonderlijk zou kopen, zou je al snel rond de 500 euro betalen.

De luxueus uitgevoerde doos zit boordevol leuke speeltjes voor in de slaapkamer; er zitten een paar opwindende ‘erotische’ verrassingen in. Natuurlijk ontbreken ook enkele verzorgingsproducten niet in de EasyToys-adventskalender 2023, zoals massageolie en fijn glijmiddel. Vanzelfsprekend doet EasyToys geen concessies aan de kwaliteit van de producten. Kwaliteit is gegarandeerd hoog.

De adventskalender van EasyToys bevat ook enkele leuke grappige producten. Ik wil de inhoud vooral spannend houden en niet te veel onthullen, maar je kunt erop rekenen dat er een paar opwindende nachten in het vooruitzicht liggen. Dus zeg de eerste kerstdag met je (schoon)ouders alvast af. Want jullie liggen namelijk in de slaapkamer met deze prachtige erotische adventskalender vol spannende gadgets.

Deze super adventskalender van Easytoys komt in principe compleet bij je aan, maar zorg voor de zekerheid dat je batterijen en USB-laders bij de hand hebt. Dan kan het plezier namelijk gelijk beginnen.


Plaats een reactie