Review: Femmegasm Tapp 2

Ik heb er weer eentje voor jullie, al maanden lang staat deze Femmegasm tapp 2 in de top 10 van populairste speeltjes van Easytoys. Tijd voor een uitgebreide review dus.

Als je op zoek bent naar een handsfree avontuur dat je wereld doet schudden, dan moet je zeker blijven lezen. Ik ga jullie alles vertellen over de voordelen en zelfs een paar kleine kanttekeningen van dit innovatieve speeltje. Dus, neem een comfy plekje en maak je klaar om te ontdekken!

Unboxing de Femmgasm tapp 2

Het uitpakken van een speeltje is altijd een soort van magisch moment. Ondanks dat ik al honderden speeltjes heb uitgepakt, weten veel leveranciers van onze nachtkastjesgeheimen altijd een unieke manier van verpakken te vinden. De Femmegasm Tapp 2 wordt in een stevige luxe kartonendoosje geleverd. Naast de handleiding tref je ook een kabeltje aan om de Femmegasm via een USB-adapter op te laden (deze wordt niet meegeleverd, waarschijnlijk heb je er toch 315 stuks liggen.

De Femmegasm Tapp 2 Komt in drie verschillende kleuren. Ik koos voor Roze en dit roze is inderdaad zo roze als het glazuur van een roze koek. Je kunt ook kiezen voor een paarse en een Turquoise versie.

De Specs van de Femmegasm Tapp 2

De technische details van de FemmeGasm Tapp 2.

Femmegasm Tapp 2
Femmegasm Tapp 2
Spatwaterdicht – beetje onder de douche moet kunnen, sla het bad echter over.Type: Luchtdruk vibrator
Met een accu en USB-oplader – 60 minuten opladen in 120 minutenAfmetingen: 14 cm lang, 5 cm breed
2 onafhankelijke motoren met ieder 6 standengewicht: 258 gram
gemaakt van siliconen en ABS, deze vibo is bodysafe gebruik een glijmiddel op waterbasisopgeladen in 6 tot 8 uur
Zzzzz, deze is echt fluisterstilOok in paars en Turquoise verkrijgbaar

Voordelen:

  1. Unieke handsfree ervaring: Laten we meteen met het meest verbazingwekkende aspect beginnen – de handsfree functionaliteit van de FemmeGasm Tapp 2! Dankzij de slimme technologie en de tikbediening kun je het speeltje met subtiele bewegingen van je vingers aanpassen. Dit opent de deur naar een nieuwe dimensie van plezier, waarbij je je handen vrij hebt om andere gebieden te verkennen.
  2. Aangepaste intensiteit: Met de Tapp technologie kun je de intensiteit van de vibraties precies afstemmen op je behoeften. Hoe harder je tikt, hoe sterker de vibraties worden. Dit geeft je de controle om het tempo van je genot aan te passen en je climax op te bouwen op een manier die bij je past.
  3. Dubbele simulatie: De Tapp 2 is ontworpen voor zowel interne als externe stimulatie. Terwijl het interne deel je G-spot verwent, zorgt het externe deel voor gerichte clitorale stimulatie. Het is als het beste van beide werelden in één prachtig speeltje!
  4. Lichaamsveilige materialen: De Tapp 2 is gemaakt van medische siliconen, wat betekent dat het niet alleen veilig is voor je intieme delen, maar ook heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Geen irritaties hier, alleen puur plezier. Deze toy laat zich met een toycleaner goed schoonmaken.
  5. Oplaadbaar en waterdicht: Geen gedoe meer met batterijen en snoeren die in de war raken. Dit speeltje is oplaadbaar via een USB-kabel en is zelfs spatwaterdicht.

Nadelen:

  1. Leercurve voor tikbediening: Hoewel de tikbediening revolutionair is, kan het aanvankelijk wat oefening vergen om de juiste tik- en slaanpatronen te vinden die overeenkomen met je gewenste intensiteit. Het vergt wat tijd en experimenteren om de volledige mogelijkheden van deze functie te benutten.
  2. Niet voor beginners: De Tapp 2 is innovatief en anders dan traditionele vibrators. Hierdoor kan het voor beginners wat overweldigend zijn om direct in te duiken. Voor diegenen die nieuw zijn met seksspeeltjes, kan het handiger zijn om eerst een meer eenvoudig speeltje uit te proberen voordat je deze technologische schat verkent.

Conclusie:

Laten we eerlijk zijn, de FemmeGasm Tapp 2 is als een revolutionaire (tap)danspartner voor je intieme momenten. Met handsfree technologie en aanpasbare intensiteit brengt het een geheel nieuwe dimensie van plezier in je leven. Terwijl er enkele leercurves zijn bij het leren omgaan met de tikbediening, zijn de voordelen van dit speeltje absoluut opmerkelijk.

De dubbele stimulatie, het hoogwaardige materiaal en het feit dat de toy spatwaterdicht is, maken het een waardevolle aanvulling op je collectie. Dus, als je op zoek bent naar een avontuur dat je uitdaagt, opwindt en nieuwe hoogten van genot bereikt, dan is de FemmeGasm Tapp 2 zeker een speeltje dat je moet overwegen. Dus, waar wacht je nog op? Tik je weg naar plezier en beleef een reis van genot die je niet snel zult vergeten!

Plaats een reactie