Review: LELO Smart Wand 2 – Large


Hey jij daar! Heb je al gehoord van de Lelo Smart Wand 2? Dit is niet zomaar een gadget; het is een ware blikvanger met zijn stijlvolle design. Maar wacht eens, het gaat niet alleen om de looks. Ben je klaar om te ontdekken wat deze Smart Wand 2 echt in zijn mars heeft? We duiken samen in deze review en ontdekken wat deze opgefriste versie te bieden heeft.

Dus, wat denk je? De Smart Wand 2 pronkt met krachtige vibraties, topkwaliteit en een ontwerp waar je u tegen zegt. En ja, hij is best groot, maar dat is juist het leuke eraan. Want weet je, deze “toverstaf” is niet alleen een klassieke massager; het is ook een vibrator. Dubbel plezier gegarandeerd! Ben jij klaar om te ontdekken wat dit speeltje voor jou kan betekenen?

Unboxing van de Lelo Smart wand 2 – large

Je weet hoe het gaat een spierwitte doos, subtiel dichtgeplakt en een verzendlabel met een vage afzender. Je pakketbezorger weet al lang hoe laat het is. Je krijgt namelijk een pakketje van een winkel die tegenwoordig ook speeltjes verkoopt bij de grootste tompoucen verkoper van Nederland. Het is discreet verpakt, maar iedereen weet wie de afzender is. Goed goed gezwetst. Dit is geen gewoon pakketje, het is de Lelo Smart Wand 2!

Zodra je de anonieme kartonnen doos openmaakt, komt de luxe doos van deze smart wandvibrator tevoorschijn, schitterend in al zijn glorie. En geloof me, LELO weet echt hoe ze hun speeltjes moeten verpakken.

Het is alsof je een klein schatkistje opent: stijlvol, cool, en met een vleugje elegantie. De doos zelf is een kunstwerk, met een schoon en verfijnd ontwerp en, o ja, een klein venster dat je een snea preview geeft van het plezier dat binnenin wacht.

Dus, ben je klaar om het mysterie te ontrafelen en te ontdekken wat deze Smart Wand voor jou in petto heeft? Laat je verrassen en geniet van het magische moment van het uitpakken.

Binnenin de doos luxe doos van de LELO Smart Wand 2 Large vind je:

 • Lelo Smart Wand 2 Large
 • Een handig opbergtasje van een zacht satijnachtig materiaal
 • Gebruikershandleiding (wel even lezen)
 • Registratiekaart voor garantie
 • USB-oplaadkabel (geen lader, maar die van je telefoon of tablet is goed genoeg)
 • We kregen van onze testers te horen dat niet iedereen deze subtiele verrassing kreeg, maar er kan ook een klein zakje glijmiddel worden meegeleverd, Bij LELO noemen ze dat op de marketingafdeling ”personal moisturizer”.

Hoe zit dat met het Design van de LeLo Smart Wand 2 Large?

Kijk eens aan, de LELO Smart Wand 2 Large vibrator – een ware gigant in de wereld van genot! Als je ‘m ziet, dan begrijp je direct wat LELO bedoelt met ‘groot’. Met zijn indrukwekkende 21 x 8,4 x 4,6 centimeter en een gewicht van 645 gram, zou je bijna denken dat je soort van staafmixer in je handen hebt.

Maar schrik niet van zijn grootte, het is eigenlijk best logisch. Wand vibrators moeten nu eenmaal groot zijn, net zoals olifanten grote oren hebben. Ze zijn perfect voor zowel algemene massage als, nou ja, de meer spannende vibratie-avonturen.

 LeLo Smart Wand 2 Large review

En dan het materiaal – oh la la! Het grootste deel is gehuld in zijdezachte siliconen die zo lekker aanvoelen dat je het bijna wilt knuffelen. Er zit iets onweerstaanbaar luxueus aan dit materiaal. En die glanzende, metaalachtige delen Pure ABS plastic klasse babe!. Beide materialen zijn topkwaliteit, veilig voor je lichaam en niet-poreus. Dus niet alleen ziet deze gigant er geweldig uit, hij is ook nog eens hygiënisch verantwoord. Een echte win-win in de wereld van plezier en spel.

De Specs

De technische details van de LELO Smart Wand 2 Large

Deze magic wand is waterdichtType: Wand vibrator
Krachtige accu van 1050 mAh Li-ionAfmetingen: 21 x 8,4 x 4,6
10 variabele trilstandengewicht: 645 gram
gemaakt van ABS en siliconen, deze vibo is bodysafeGebruik glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis
4 uur lang genot met een volle accuKleur: zwart, aquablauw en paars/roze

De Voordelen

 • Gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige materialen
 • Functies als zowel een vibrator als een klassieke massage-staaf
 • Compatibel met verschillende accessoires (inclusief Hitachi/Vibratex Magic Wand accessoires)
 • Goede batterijduur
 • Waterdicht

Nadelen

 • Kan op de hoogste stand wat luidruchtig zijn, me geloof me dat ben jij dan ook 😉
 • Duur

Indulge in pure relaxation – anytime, anywhere

 LeLo Smart Wand 2 Large getest

Dat is het motto van de LELO Smart Wand 2 Large. Maar vergeet niet dit ding is groot, discreet opbergen in je nachtkastje? Dan hoop ik dat je een groot nachtkastje hebt. Ik en de andere testers in ons team zijn het over één ding eens. Deze wandvibrator mag eigenlijk bij niemand ontbreken, ook al is dit één van de duurdere speeltjes die we recentelijk hebben getest. Het is niet alleen voor de hoogtepuntjes op gevoelige plekjes, maar deze slimme massage staaf is er ook voor om dat vervelende spiertje in je rug eens even lekker los te trillen. Of om na het sporten die stijve kuit (nee, niet je dinges) even soepel te maken.

Groot voordeel is vergeleken met de andere Magic wand Vibrator die hier in de kast ligt dat dit apparaat van LELO draadloos is. Ik vind het ideaal vooral in de combinatie met de waterdichtheid. Waardoor het ‘ding’ zoals wij dit speeltje ondertussen noemen makkelijk kunt schoonmaken.

Goedkoop is deze magic wand niet, maar daar krijg je wel de kwaliteit van LELO voor terug. Niks geen stinkende vibo maar een hoogwaardig product met dito afwerking.

1 gedachte over “Review: LELO Smart Wand 2 – Large”

Plaats een reactie